top of page
Vyhledat

Ako pomôcť nášmu telu

Naša chemická továreň pracuje 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku a najlepšie 90 rokov

A jediný, kto sa o ňu postará, ste vy. Len vy. Tým, ako žijete, ako sa stravujete a čo do tela dodávate.

Skutočne nestačí jesť ovocie a zeleninu?

Pred 100 – 200 rokmi áno, teraz nie. Bohužiaľ nepomôže ani správna skladba stravy – tá síce do istej miery pomôže obsah uvedených látok zvýšiť, ale určite ich nedokáže dostať na potrebné optimum. Skutočne je veľmi dôležité používať pravidelne a celoživotne kvalitné výživové doplnky.


MULTI STAR je ionizovaný mikrokoloidný roztok základných minerálov, stopových prvkov, vitamínov, enzýmov, aminokyselín; obohatený o bylinné extrakty a ovocné koncentráty.

Každý minerál je uzavretý v lipidovom obale spoločne s optimálnym nosičom, čím je dosiahnutá 96% biovyužiteľnosť (vstrebateľnosť)


OBSAHUJE:

74 minerálov a stopových prvkov,

13 vitamínov,

22 aminokyselín a

5 skupín enzýmov v každej kvapke

vysoký obsah kyseliny fulvovej, ktorá zabezpečuje transport živín do buniek, presne tam, kde je to potrebné..

A preto produkty s kyselinou fulvovou majú vysokú vstrebateľnosť..

PREČO MINERÁLY, STOPOVÉ PRVKY, VITAMÍNY, ENZÝMY A AMINOKYSELINY? Minerály a stopové prvky sa podieľajú na tvorbe telesných tekutín, stavbe kostí, prenose vzruchov nervovej sústavy a regulácii svalového napätia. Vitamíny napomáhajú udržaniu zdravia, regulujú metabolizmus a umožňujú biochemické procesy v tele. Enzýmy si vyslúžili označenie „iskry života“, pretože hrajú nepostrádateľnú úlohu vo všetkých biochemických aktivitách prebiehajúcich v organizme; urýchľujú a uľahčujú denne trilióny biochemických reakcií v organizme. Aminokyseliny tvoria štruktúru bielkovín (každý živý organizmus je tvorený bielkovinami); ďalej podporujú funkciu vitamínov a minerálov a hrajú hlavnú úlohu v genetickom kóde.


Každú sekundu prebehne v ľudskom tele 100 biliónov biochemických reakcií. Spotreba energie v bunkách je teda enormná. Pri vyváženom množstve vitamínov, minerálov, stopových prvkov, enzýmov a aminokyselín v organizme stačí iba 50 % energie pre tieto biochemické reakcie vo vašom tele.

Obsiahnuté látky produktu MULTI STAR šetria energiu vášho tela.


Používaním MULTISTARU sa normalizoval nedostatok vitamínov (napríklad Déčko, či železo..) Máme potvrdené krvnými testami.


Pomôžte si nielen MULTISTAROM, ale aj ASEOU, pravidelne používajte EFEKTIV STAR. Ten je v likvidácii baktérií 40× silnejší, ako bežne používané dezinfekčné zložky.


KÚPITE V IVI CENTRE V LUČENCI

PRAJEME VÁM HLAVNE ZDRAVIE, NIČ NIE JE DÔLEŽITEJŠIE..

23 zobrazení
bottom of page