top of page
Vyhledat

Starnúť s úsmevom...

Aktualizováno: 9. 8. 2021


Väčšina ochorení má spoločnú príčinu, ktorá je často spôsobená zápalovými procesmi, poruchami prekrvenia alebo metabolizmu a zlým zásobením orgánov.


ANDULAČNÁ TERAPIA PÔSOBÍ PRIAMO NA PRÍČINY OCHORENIA, nelieči len symptómy. Túto biofyzikálnu liečebnú metódu môžu používať ľudia každého veku, NEMÁ VEDĽAJŠIE ÚČINKY. POZITÍVNE OVPLYVŇUJE VŠETKY FUNKCIE ORGANIZMU.


Odkedy chodím na andulačnú terapiu v spojení s masážou šije a pliec, nemávam migrény.

A to som ich mávala veľmi často, niekoľkokrát týždenne. Ďakujem, všetkým o vás rozprávam.

Zuzana V.




Ako to funguje?

Vplyvom mechanickej stimulácie vznikajú pri andulačnej terapii elektrické mikroprúdenia podnecujúce tvorbu tzv. „energie života“ (ktoré zodpovedajú vibráciám pozorovaným v prírode), a ktorá sa produkuje aj príjmom výživy a pôsobením slnečného svetla. Táto energia sa ukladá do všetkých buniek, stimuluje regeneračný proces a pôsobí mimoriadne povzbudzujúco na výkonnosť tela.


Za anduláciou je viac ako tridsať rokov intenzívneho vedeckého bádania. Medzinárodná sieť lekárov, nemocníc a výskumných zariadení tento liečebný postup skúma a jeho úspešnosť preukazuje v rozsiahlych štúdiách. Na základe týchto štúdií boli vyvinuté dnešné liečebné systémy, ktoré sa stále zdokonaľujú a skúmajú...
















Výhodou je, že ANDULAČNÁ TERAPIA JE VHODNÁ PRE KAŽDÉHO A V KAŽDOM VEKU (jedinou kontraindikáciou je kardiostimulátor). Produkované kmity majú ako preventívne, tak aj terapeutické účinky pri už existujúcich ochoreniach.


JEJ NAJVÄČŠÍM BENEFITOM JE, ŽE SA NEZAMERIAVA IBA NA JEDEN ORGÁN, ALE PÔSOBÍ POZITÍVNE NA VŠETKY FUNKCIE V ORGANIZME.





ANDULÁCIA OPTIMALIZUJE LÁTKOVÚ VÝMENU, ZLEPŠUJE METABOLIZMUS A POMÁHA TELU CIELENE SA ZBAVIŤ PRÍČINY OCHORENÍ – a nielen ich príznakov. Kmity, vytvárané biofyzikálnymi procesmi, poskytujú telu totiž možnosť normalizovať svoje funkcie a kompletne sa zregenerovať.


Andulačná terapia umožňuje vznik tzv. stochastických rezonančných fenoménov v endotele, ktoré môžu v rámci liečby viesť k požadovaným cievnym zmenám. Jednoducho OTVÁRA TELU CESTU, ABY SA UZDRAVILO SAMO, aktivuje vlastnú samoliečebnú schopnosť.



AKÉ SÚ HLAVNÉ ÚČINKY ANDULAČNEJ TERAPIE?

  1. výrazné zmiernenie napätia chrbtového svalstva, bolestí chrbtice

  2. stimulácia lymfatického systému, detoxikácia a odkyslenie organizmu

  3. odstraňovanie bolestí hlavy, tlaku, migrény a napätia šijového svalstva

  4. veľmi účinné pôsobenie pri bolestiach kĺbov, reume, artróze, rednutí kostí

  5. podpora pri odstraňovaní celulitídy

  6. odbúravanie nebezpečného viscerálneho tuku

  7. stimulácia čriev pri tráviacich problémoch

  8. zlepšenie látkovej výmeny napr. pri nadváhe

  9. výrazná pomoc pri prerušovanom spaní alebo nespavosti

  10. rýchla regenerácia pri psychosomatickom vyčerpaní

Andulácia pôsobí na bunkové tkanivo nervového, svalového, pohybového systému. Tiež vplýva na lymfatický systém a krv. Dokáže aktivovať váš krvný obeh tým, že uvádza tok krvi do pohybu a oddeľuje od seba zlepené krvinky. To znamená, že podstatne zlepší prietok krvi a tým aj potrebné zásobovanie výživnými látkami.

Ďalšou výraznou pomocou je infračervené svetlo, ktoré sa aplikuje počas terapie. Lúče prechádzajú hlboko do pokožky, zahrievajú ju, čím sa rozširujú cievy a stimuluje sa kardiovaskulárny systém. Pomôcť nám môže aj v procese zdravého starnutia. Vibrácie stimulujú produkciu kolagénu, čo sa okrem iného prejaví pomalším starnutím kože.

PRI PRAVIDELNOM APLIKOVANÍ ANDULAČNEJ TERAPIE SA OKREM TOHO ZVYŠUJE PRODUKCIA ENDORFÍNOV, A TAK SA ÚČINNE POTLÁČAJÚ ÚZKOSTNÉ STAVY, BOLEST A STRES.













Zaujala vás andulačná terapia? Máte už skúsenosti? Podeľte sa s nami...

V každom prípade platí, niet nad vlastnú skúsenosť...


Regeneračné ivicentrum Vám praje krásny deň ❤️


❓Máte nezodpovedané otázky? Sme tu pre vás!


☎️ Zavolajte nám na 0907 618 715, napíšte cez chat alebo facebook.



PS: Ak to tak cítite, veľmi nás poteší váš like a prihlásenie na odber noviniek ivicentra dole v pätičke ❤️

260 zobrazení
bottom of page