top of page
Vyhledat

Každého cesta je iná..

Aktualizováno: před 3 dny

Kde v Tvojom rebríčku hodnôt je ZDRAVIE? Nie je síce všetko, ale všetko ovplyvňuje.

Ako sa o seba staráš? Ako sa cítiš vo svojom tele? Čo robíš pre svoje zdravie?

Spoliehaš sa len na lekárov alebo veríš svojmu telu, ktoré je úžasné. Počúvaš ho?


Každý má svoju cestu, iné priority...

Táto cesta ako sa starať o svoje VZÁCNE ZDRAVIE je INÁ. Je účinná a hlavne neinvazívna. Rešpektujúca telo aj psychiku každého jedného z nás. Všetky problémy, choroby, ktoré sa prejavujú na fyzickej úrovni, vznikajú dlho.

Prejavuje sa spôsob myslenia, stravovania, miera stresu, spánku, pohybu....


My môžeme poodhaliť, prísť na koreň problému pomocou prístroju DIACOM.. A bylinnými preparátmi pomôcť telu, aby sa zmobilizovalo a s problémom sa popasovalo.



MY SPOLUPRACUJEME S ĽUĎMI, KTORÍ VO SVOJICH ODBOROCH MAJÚ MNOŽSTVO SKÚSENOSTÍ. Jednou z nich je Mudr. ZUZANA TOMOVÁ so svojimi 20 ročnými skúsenosťami, intuíciou múdrej ženy, vrodeným zmyslom pre psychosomatiku (dôležité spájanie fyzických a psychických symptómov).


P. doktorka sa zameriava na hľadanie skutočných a skrytých príčin zdravotných problémov a ich odstránenie.

P.doktorka k nám chodí raz mesačne na dva dni, v prípade záujmu (ale naozajstného rozhodnutia) ma kontaktujte na 0907 618 715


Prípravkami STARLIFE sa snaží

v prvom rade organizmus detoxikovať (zbaviť mikroorganizmov, parazitov a chemických záťaží), čím sa riešia menšie zdravotné problémy (najmä zažívacie, kožné ale aj únavové) a potom cielenou bunkovou výživou sa snažíme podporiť vlastnú regeneráciu a obrany schopnosť organizmu.


Tak sa dajú dosiahnuť zlepšenia aj pri ťažkých a chronických ochoreniach (astma, kĺbové a chrbticové problémy, osteoporóza, vysoký krvný tlak, zlý krvný obraz, psychické problémy, problémy so štítnou žľazou, žlčníkom srdcovocievne problémy, zápaly žíl,

v mnohých prípadoch aj cukrovka, alergia, skleróza, autizmus a iné genetické poruchy a významná je aj pomoc pri liečbe nádorových ochorení).




Prírodné produkty STARLIFE obsahujú koncentrované výťažky z liečivých rastlín, húb a morských živočíchov, ktoré nemajú vedľajšie účinky a po odstránení problémov ich netreba ďalej užívať.





P.DOKTORKA PRACUJE S DVOMA PRÍSTROJMI - DIACON A KARDIVAR.

ČO DOKÁŽE PRÍSTROJ DIACON ??? • overiť funkčnosť a stav jednotlivých orgánov, žliaz, kostí odhaliť pravú príčinu zdravotných problémov • odhaliť aj malé ložiská patogénov, ktoré ešte nespôsobujú vážne zdravotné problémy, ale sú potenciálnym zdrojom poškodenia zdravia

• včas diagnostikovať poruchy v organizme - ešte pred vypuknutím ochorenia

• zistiť začínajúcu chorobnú zmenu v organizme • zistiť prítomnosť škodlivých mikroorganizmov ako sú baktérie, vírusy, parazity, plesne, kvasinky... • overiť účinnosť liekov a preparátov, ktoré užívate • určiť najúčinnejší spôsob a postup liečby, ktorá je priamo zameraná na odstránenie príčiny zdravotných problémov • zvoliť optimálnu liečbu pomocou čisto prírodných produktov



ČO DOKÁŽE MERACÍ PRÍSTROJ KARDIVAR ??? Výsledkom merania prístrojom KARDIVAR je zistenie aktuálneho stavu vnútorného prostredia organizmu.

NA ČO JE TO DOBRÉ? Vyšetrenie prístrojom KARDIVAR je unikátna forma prevencie!

😵‍Ak je klient vystavovaný dlhodobej chronickej záťaži (negatívny stres, vysoká fyzická záťaž) overíme, či nie je organizmus vyčerpaný, čo vedie k spusteniu celého radu chorôb a zlyhávaniu organizmu. Meranie prístrojom KARDIVAR a následne navrhované doporučenia MÔŽU VÝZNAMNE ZLEPŠIŤ ZDRAVOTNÝ STAV pri rôznych chronických ochoreniach, ako sú kardiovaskulárne ochorenie, diabetes, Alzheimerova a Parkinsonova choroba, šedý zákal atd. – teda pri ochoreniach, ktoré sú spojené s procesom stárnutia, alebo na proces stárnutia nadväzujú.

Môže byť účelne využívané na kontrolu účinnosti liečby pacienta pri rôznych diagnózach.

Pokiaľ klient trpí chronickým ochorením, je možné si overiť , ako veľmi musí organizmus „bojovať“, aby udržal normálne a funkčné prostredie.

Pokiaľ je klient často unavený, overíme, či je jeho organizmus vôbec schopný energiu tvoriť. Zdravý človek si môže overiť, ako zvláda stresové situácie a ako sa jeho telo vie adaptovať na zvýšenú záťaž. Pokiaľ klient plánuje úpravu váhy, môžeme overiť, či bude funkčný tukový metabolizmus. Pokiaľ klient športuje, môžeme overiť, či nie je preťažovaný príliš vysokými dávkami tréningu. Pokiaľ klient trpí alergiou, môžeme overiť, či je to spôsobené zníženou funkciou nadľadviniek .



Veľmi sa tešíme pokroku a zlepšeniu zdravia mnohých tých, ktorí riešili s pani doktorkou svoje zdravie.

Len pripomínam, že produkty na poličke nepomôžu, treba ich užívať...

Každý človek individuálne reaguje, jeden potrebuje viac času, niekedy sa dokonca zdravotný stav zhorší.. Vtedy treba dávkovanie na čas znížiť, a pokračovať.

Prípadne telefonicky konzultovať s p. doktorkou.

Keď človek vydrží, dá si šancu a čas, dokáže bez chémie zregenerovať a jeho život je bez bolesti, únavy, liekov, jednoducho krajší...


Niektorí klienti mi povedali, že sa boja.... Čoho? Z čoho máte najväčší strach?

Práve to je geniálne, že človeku môže odhaliť, čo sa ešte na fyzickej úrovni neprejavilo... Lebo niekedy je pozde....

A ja som videla, keď diagnostikovala moju maminku, Iviho, jednoducho to neoklameš...

A presne som rozmýšľala, keby išla maminka skôr... Nie, jednoducno prišiel jej čas, prijala som to... Malo to byť presne takto... Ale viem, že by sme posledné dali, len aby tu s nami mohla ostať.. Už bolo pozde...


Na záver uvediem pár príkladov:

Kamarátka s veľkou cystou (8cm) na vaječníkoch k nám prišla po predoperačnom vyšetrení u gynekologa šťastná povedať, že cysta je preč... P.doktorka po diagnostike, jej doporučila produkty, ona ich užívala, a tak predišla operácii..

Viacerí rodičia autistických detí, ktoré užívajú na doporučenie p.doktorky Carnosine nám hlásia výrazné zlepšenie - väčšie pochopenie, kľud a pod.

Ďalšia klientka po počiatočnom zhoršení - akné, viac chodila močiť, sa dobre cíti, lepšie spí, viac vládze...

Veľa klientov s postkovidovým syndrómom sa pomerne rýchlo (hlavne mladí ľudia) zotavili...

Nedávno som volala s klientkou, ktorá mi povedala, že všetko, čo jej povedala pani doktorka jej potvrdili z krvi.

Ďalšia klientka doporučuje Trend relax na nespavosť, stres. Aj "múdre hodiny" zaznamenali menšiu mieru stresu počas dňa. Zo začiatku brala 2 kapsule denne, ráno a večer (nie, nebola od nich spavá), teraz jej stačí jedna ráno, a aj dobre spí.

Aj starší klienti, ktorí predsa majú viac zdravotných problémov, sa cítia lepšie..

A úplne posledná skúsenosť: kamarátka mi teraz na jarmoku povedala, že jej po 20 rokoch zmizla pleseň na nohách (a to riešila iné), v podstate to bol "vedľajší účinok". A vravela, že vyskúšala za tie roky všetko možné... Pravdepodobne to bude počiatočnou očistou a následne oreganom, ktoré brala (okrem iného)



ŠKODA, ŽE V PRVEJ POLOVICI ŽIVOTA NEMÁME ROZUM, V DRUHEJ ZDRAVIE..

Teraz som sa dočítala... Trochu humoru nikdy nezaškodí, humor je korením života.

Žime v radosti, tešme sa, kým tu, na tomto svete sme..

Je to dar, dnes odchádzajú mladí ľudia...

Starajme sa o seba, telo je chrám našej duše, poďakuje sa nám...

125 zobrazení
bottom of page