top of page
Vyhledat

Kvalita esenciálnych olejov

Aktualizováno: 20. 11. 2019

Ľudský čuch je priamo napojený na limbickú oblasť mozgu, známej tiež ako stredisko emócií. Takže čo dýchame, má vplyv na náš mozog. Esenciálne oleje preukázali, že môžu výrazne ovplyvniť činnosť mozgu, ktorý sa stará okrem iného o srdcovú frekvenciu, krvný tlak, dýchanie, pamäť a emočné vypätie. Esenciálne oleje môžu pozdvihovať náladu, upokojiť zmysly, či vyvolať silný emicionálny zážitok.



dōTERRA CPTG esenciálnej oleje sú niekoľkonásobne testované za použitia masovej spektometrie a plynnej chromotografie, na zabezpečenie získavania olejov tak, aby ich plná potencia/sila obsahu bola prítomná v každej jednej várke.




dōTERRA úzko spolupracuje s celou sieťou /svetovo/ vedúcich osobností chemikov a botanikov na selektovanie správnych odrôd, ktoré rastú vo svojich prirodzených ideálnych podmienkach a sú opatrne zbierané v tom správnom čase úrody. Aromatické súčasti rastlín a plodov sú zručne získavané skúsenými destilatérmi a podrobované chemickým analýzam, ktoré zabezpečujú ich čistotu a kvalitu obsahu.



Pri obstarávaní kvalitných esenciálnych olejov, by som rada zdôraznila dôležitosť toho, aby si urobili svoj vlastný prieskum, používali zdravý rozum a nasledovali bezpečnostné zásady ohľadne používania a riedenia olejov.


Sledujte intenzitu vône, balenie, cenu

Nekupujte éterické oleje nejasného pôvodu. Ako napríklad: Éterický olej Zelená borovica, Voňavá čerešňa a pod. v skutočnosti nie sú éterické oleje. Takéto "éterické oleje" neobsahujú žiadne silice a nemajú požadovaný účinok ani vôňu. Sú vyrobené zo syntetických chemických zlúčenín, ktoré keď používate aromaticky alebo masážne dostávajú sa vám do tela a škodia.



Spríjemnite si svoje domovy, kancelárie, priestory, v ktorých sa denne zdržiavate vôňami z kvalitných a certifikovaných esenciálnych olejov. Pri ich výbere vám poradíme. Nezabudnite, že v každej jednej kvapke je veľká sila.


Sme tu pre Vás pri akýchkoľvek otázkach cez chat alebo telefonicky na 0907 618 715.‬


93 zobrazení
bottom of page