top of page
Vyhledat

Liečenie vôňami

Aktualizováno: 20. 11. 2019


Vo svete miliónov farieb, príchutí, vôní a matérií sa orientujeme vďaka naším piatim zmyslom. O tom, že pokiaľ tieto zmysly nevyužívame k svojmu prospechu dopúšťame sa NEZMYSLU asi nemusím hovoriť.





Čo by ste robili s hmatom, ak by ste nemohli hladiť svojich milovaných?

Načo by Vám bol sluch, keby ste nepočuli slová, zvuky a hudbu, ktorá lahodí duši?

Čo s očami, ktoré by nevideli krásu okolo seba a načo by bolo jedlo, ktorého príchuť by sa nerozplynula na jazyku a nespôsobila slasť pôžitkárovi?



To, čomu však chcem v tejto chvíli venovať pozornosť je náš čuch.

Fenomenálny nástroj, ktorý bol človeku daný nielen na to, aby ohodnotil, či mu je niečo príjemné, alebo smrdí ako týždeň neopraté ponožky :)


Čuch tu nie je len preto, aby sme napriek všetkej tej drogéristickej plejáde a parfumom, ktoré si na seba ľudia cápu v snahe zakryť vlastné PH odhalili vhodného partnera a potencionálneho otca svojho budúceho potomstva.



Prostredníctvom čuchu sa tiež môžeme liečiť a to myslím teda úplne vážne.

Už v dávnych dobách, dávno predtým než sme sa začali zaujímať o voňavky alebo o oleje, existovala aromaterapia. Pomocou vôní sa dá spoznať samého seba, na tej naozaj najjemnejšej a najintímnejšej úrovni pracovať so svojim telom a tiež s pocitmi.


Preto máme u nás v ivicentre tie najkvalitenejšie éterické oleje a tiež aromatouch masáž, ktorou podporíme Váš organizmus počas sychravej jesene... Príďte si k nám ovoňať vlastné zdravie a tiež doprajte oddych svojmu telu :)


PS: Ak to tak cítite, veľmi nás poteší Váš like a prihlásenie na odber noviniek ivicentra dole v pätičke ❤️


❓Máte nezodpovedané otázky? Sme tu pre Vás!

☎️ Zavolajte nám na 0907 618 715, napíšte cez chat alebo facebook.

Všetky dōTERRA oleje a viac informácií o nich nájdete na našom blogu a e-shope.


26 zobrazení
bottom of page