top of page
Vyhledat

NAOZAJ HO NEPOTREBUJEME?


V ľudskom tele sa nachádza niekoľko desiatok rôznych typov kolagénu. Ľudská KOŽA obsahuje z viac ako 80 % kolagén typu 1.

Napríklad v chrupavke kĺbov sa nachádza prevažne kolagén typu 2. Ľudské SVALY a CIEVY obsahujú prevažne kolagén typu 3. Preto je kolagén pre telo dôležitý, určite to nie sú zbytočne vyhodené peniaze ako niektorí ľudia tvrdia. Základ je užívať KVALITNÝ KOLAGÉN. My Vám ponúkame 100% čistý hydrolyzovaný dvojzložkový kolagén (v jednej dennej dávke je 3.500 kolagénu typu 1 a 3). Rybí kolagén má vďaka svojej výrobe špeciálnou enzymatickou hydrolýzou nízku molekulárnu hmotnosť (molekuly sú menšie) – tým je jednoduchší prenos do buniek = lepšia dostupnosť a vysoká vstrebateľnosť pre organizmus.



Zložením sa nejedná iba o kolagén a biotín v mega dávke, ale je to dôkladne a PROFESIONÁLNE ZOSTAVENÁ ZMES, KDE SA JEDNOTLIVÉ ZLOŽKY VZÁJOMNE PODPORUJÚ A ZVYŠUJÚ TAK SVOJ ÚČINOK.

OBSAHUJE:

Kyselina hyalurónová – „molekula mladosti 21. storočia“ Kyselina hyalurónová je prirodzene sa vyskytujúca látka nášho tela, kde sa využíva jej perfektná schopnosť nadviazať na seba vodu – vďaka tomu dokáže až 1.000× zväčšiť svoj objem - je dôležitou látkou pre vnútornú hydratáciu. Vďaka tomu si pokožka udržuje mladistvý vzhľad, je hydratovaná a napnutá.

SPOMAĽUJE PROCES STARNUTIA.

Kyselina hyalurónová je obsahnutá v každom kĺbe nášho tela, najmä v synoviárlnej tekutine, ktorá vypĺňa priestor vo vnútri kĺbu a má véééľa funkcií (ale o tom nabudúce)

Vitamín C Vitamín C je nazývaný kráľom vitamínov, čo dokazuje aj v tomto prípade: má nezastupiteľnú úlohu v biochemických procesoch premeny, obnovy a tvorby kolagénu v tele človeka = tvorba telesného kolagénu nie je bez vitamínu C možná. Ďalej vitamín C prispieva k správnej funkcii kostí, chrupaviek, ďasien, pokožky a zubov.

Vitamíny radu B

  • Vitamín B5 kyselina panthotenová, pomáha zlepšovať kvalitu vlasov, ich rast a zabraňuje ich predčasnému šediveniu a vypadávaniu. Má vplyv na kvalitu nechtov a tiež priaznivo pôsobí na problematickú pleť (akné).

  • Vitamín B6 pyridoxín, pomáha syntetizovať kolagén v tele; jeho nedostatok sa môže prejaviť červenou vyrážkou, svrbením kože a pokožky hlavy.

  • Vitamín B7 - BIOTÍN biotín, podporuje zdravie kože a slizničných membrán, má vplyv na kvalitu vlasov, pleti a nechtov.

  • Vitamín B12 kobalamín, je nevyhnutný pre udržanie zdravých vlasov, kože a nechtov; jeho nízka hladina môže byť príčinou hyperpigmentácie, zafarbenia nechtov, zmeny kvality vlasov a vitiliga (strata farby kože).

Vitamín D3 Vitamín D3 je dôležitý pre „vonkajšiu krásu“: rozjasňuje pleť, spomaľuje proces starnutia pokožky, eliminuje tvorbu vrások, podporuje tvorbu vlastného kolagénu, podieľa sa na zdravom stave vlasovej pokožky (vlasy sú pevné a silné).

Meď „prvok krásy“ Meď je po zinku a železe tretím najrozšírenejším stopovým prvkom v ľudskom tele; je súčasťou kolagénu, hrá významnú úlohu aj pri tvorbe pigmentu - podieľa sa na zdravej farbe pleti.

Kremík – silika – oxid kremičitý Oxid kremičitý je jeden zo základných minerálov potrebných na udržanie kolagénových a elastínových vlákien, štruktúr na stavbu kostí, chrupaviek, kĺbov, zubov, vlasov a nechtov a pevnosti a pružnosti šliach, kože i tkanív vnútorných orgánov, najmä ciev; pomáha udržiavať a zlepšovať pružnosť pleti, vlasov a nechtov a prináša svieži a mladistvý vzhľad.

Zmes 74 základných minerálov a stopových prvkov V najväčšom zastúpení tu nájdeme vápnik, horčík, kyselinu fulvovú, zinok, železo, selén a chróm. Všetky zložky sú vo vyváženom pomere, ktorý zabezpečuje optimálne pôsobenie na organizmus. Maximálna biologická využiteľnosť je zaistená špeciálnou technológiou, ktorá zvyšuje vstrebateľnosť jednotlivých zložiek až na 92% z požitého množstva. Zdrojom je minerálna voda s kyselinou fulvovou z Great Salt Lake v Utahu. Roztok je úplne zbavený ťažkých kovov.

Minerály sú vo forme glukónanov = výborná využiteľnosť organizmom; aj vďaka FULVIC ACID.

POČULI STE UŽ O NEJ? Kyselina fulvová má jedinečnú schopnosť priťahovať a viazať minerály a transportovať a dodávať tieto živiny bunkovou membránou a zároveň odvádzať toxíny bunkového odpadu, pesticídy a ťažké kovy. Medzi jej hlavné prínosy patria: zlepšuje zdravie tráviaceho ústrojenstva a imunitné funkcie, napomáha tráveniu a vstrebávaniu živín, chráni kognitívne zdravie, znižuje poškodenie voľnými radikálmi a vývoj zápalu, zvyšuje úroveň energie a znižuje bolestivosť, obnovuje a chráni pokožku.




KOLAGÉN

  • zásadná stavebná jednotka každého živočícha, v rastlinách ho nenájdeme

  • vláknitá, vo vode nerozpustná bielkovina

  • prirodzená a nevyhnutná súčasť ľudského organizmu; je základnou stavebnou jednotkou spojivových tkanív

  • je známy už z doby druhohorných dinosaurov


Kolagén je zodpovedný za pružnosť, elastickosť a pevnosť kože; je nevyhnutný pre zdravé svaly, kĺby, šľachy, pokožku, vlasy, nechty, kosti a zuby.

Máme 20 rokov = náš kolagén je na maxime …máme vypnutú kožu na tvári, nestrapkajú sa nám vlasy, nelámu sa nechty a nebolia nás kĺby

Nedostatok kolagénu má za následok „zoschlejší vzhľad“, povädnutú a suchú pokožku, starnutie a vrásky, lámavé vlasy, krehké nechty, zhoršenú a bolestivú pohyblivosť, opuchy kĺbov.

Garancia čistoty produktu


Odporúčané dávkovanie Priemernému jedincovi odporúčame pravidelné užívanie 15 ml 1× denne. Možno vypiť samostatne, alebo po naliatí do vody či iného studeného nápoja. V prípade vyššej váhy, dedičnej zaťaženosti či určitej telesnej indispozícii (sklony k suchej a nekvalitnej pokožke, lámavosť vlasov, horšia kvalita nechtov a pod.) možno dávkovanie zvýšiť. Predávkovať sa určite nemôžete.

KÚPIŤ TENTO KOLAGÉN MÔŽETE PRIAMO V IVI CENTRE v Lučenci pri Priore na Jókaiho ulici 312 alebo CEZ ESHOP

https://www.ivicentrum.com/product-page/collagen-av

179 zobrazení
bottom of page