top of page
Vyhledat

Ste takí zdraví, aká je zdravá vaša pečeň + pár tipov ako jej pomôcť

Aktualizováno: 27. 9. 2021


🌼🌸🌺 Vždy je čas na naštartovanie, očistu a detoxikáciu organizmu.

Detoxikácia nie je prostriedkom na schudnutie, je to nástroj na celkovú regeneráciu nášho tela.



Do očisty tela sa nevrhajte bezhlavo. Nejde o preteky, ale o vaše zdravie. Spôsobov je veľa, nájdite si ten svoj. Dôležité však je čistiť pečeň. Prečo?


🚗Pečeň funguje podobne ako olejový filter v motore vášho auta. Ak filter nečistíte, nie je schopný plniť funkciu, filtrovať, a začne spôsobovať vášmu autu problémy.


🚗 Ak ju neprečisťujete, namiesto filtrovania bude prepúšťať do tela škodlivé látky, ktoré môžu spôsobovať najrôznejšie zdravotné neduhy.


🚗Pečeň je miestom, kde v každom okamihu prebieha niekoľko tisíc procesov.



Práve teraz sa vo vašej pečeni očisťuje krv, štiepia dôležité látky, aby sa nové mohli skladať, vzniká žlč..


🌱 Práve šťava z listov mladého jačmeňa podporuje každodennú elimináciu odpadu a správnu funkciu pečene.

🌱 Zelený jačmeň a chlorella pomáha z tela vylúčiť zaťažujúce látky ako sú zvyšky insekticídov, chemické aditíva v potravinách alebo nebezpečné pesticídy.

🌱 Významný vplyv majú enzýmy, ktorých je v zelených potravinách veľké množstvo.

🌱 Čistenie a detoxikácia zelenými potravinami je komplexná, šetrná a do hĺbky. Schopnosť regenerácie presahuje naše predstavy, dôverujme svojmu telu.

Zdravotný prínos jačmeňa a chlorelly je daný SYNERGICKÝM A ADITÍVNYM pôsobením desiatok prítomných fytolátok. ❗️KONZUMÁCIA IZOLOVANÝCH FYTOLÁTOK MÁ PODSTATNE MENŠÍ EFEKT Jačmeň a chlorella sa uplatňujú pri prevencii aj liečbe závažných civilizačných chorôb, ako sú choroby kardiovaskulárneho systému, nádorové ochorenia, cukrovka a neurodegeneratívne choroby. Chlorella je významným zdrojom polynenasýtených mastných kyselín – omega-3 a omega-6 v zdraviu prospešnom pomere. JAČMEŇ A CHLORELLA MAJÚ VYSOKÝ OBSAH fenolických zlúčenín a ďalších BIOLOGICKY AKTÍVNYCH LÁTOK s preukázanými protizápalovými, antioxidačnými, antialergickými a antiagregačnými účinkami. Na rozdiel od väčšiny zelených potravín na trhu OBSAHUJÚ Jačmeň a Chlorella Green Ways VÝZNAMNÉ MNOŽSTVO v populácii nedostatkového VITAMÍNU K2, veľké množstvo nedegradovaného CHLOROFYLU A LÁTOK SO ZACHOVANOU ANTIOXIDAČNOU AKTIVITOU ➡️ Tu je náš výber, nech sa páči: https://www.ivicentrum.com/zelene-potraviny

➡️Ak chcete nakúpiť v akcii 3 + 1 ZDARMA, registrujte sa na tomto linku

Nakombinovať si môžete sami - práškový, či tabletkový jačmeň, tabletková chlorella, detský jačmeň s príchuľou, cestovný jačmeň...)

Regeneračné ivicentrum Vám praje krásne jarné dni ❤️


❓Máte nezodpovedané otázky? Sme tu pre Vás!


☎️ Zavolajte nám na 0907 618 715, napíšte cez chat alebo facebook.



PS: Ak to tak cítite, veľmi nás poteší Váš like a prihlásenie na odber noviniek ivicentra dole v pätičke ❤️

369 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page